lunes, 17 de noviembre de 2008

Tots som Obama


L'agència La Despensa ha dut a terme una iniciativa online, en que en un portal senzill d'Internet qualsevol de nosaltres pot sentir-se Barack Obama. Principalment, la pàgina pretén recollir l'esperit del missatge del nou president "Yes, we can" i oferir-lo als usuaris. 



Un cop a www.barackyourself.org podem dirigir-nos al botó change per tal de pujar una fotografia i ajustar-la a la cara d'Obama a partir d'unes opcions bastant intuïtives (fins i tot pots fer més moreno el to de la pell).

D'altra banda, aprofitant aquesta acció s'ha creat un grup a Facebook en el que animen a pujar les fotografies resultants de cada usuari. El seu èxit és creixent, la curiositat ha portat a molts navegants a provar amb cares popularment conegudes, a part de la mostrada Zapatero-Obama, també es poden trobar montatges com Will Smith-Obama, Joker-Obama o Brad Pitt-Obama.

La Despensa vol celebrar amb humor l'èxit de l'actual president, d'alguna manera vol fer sentir que tots en algun moment hem volgut canviar i progressar, i el més important de tot, és arribar a aquest canvi si ho desitgem, com Obama.

1 comentario:

Laia dijo...

és impressionant l'èxit que té aquest home, no només com a nou presi, sinó com a persona, tal com fan aquests sembla ben bé que tothom sigui ser com ell i la frase "yes, we can" hi queda de conya