viernes, 21 de noviembre de 2008

Youtube en directe


Youtube és el portal web més popular en que es comparteixen vídeos, i ha decidit portar el seu canal més enllà i oferir retransmisions en directe. Per a celebrar-ho, Youtube crearà l'esdeveniment Youtube Live i, així fer un homenatge a la diversitat de col·lectius que són els protagonistes en el seu portal d'internet: famosos, artistes, creatius, músics i humoristes entre d'altres. 

D'altra banda, també tindran protagonisme altres estrelles que han tingut èxit gràcies a Youtube. A més a més, aquest nou canal incluirà realitzadors aficionats que ja tenen una certa popularitat gràcies als vídeos propis que han penjat a aquesta plataforma.




Es tracta del primer acte físic que fa Youtube per als seus usuaris i, tal i com el nom indica, es podrà seguir mitjançant el seu portal web, convertint-se en el primer esdeveniment que Youtube retransmet en directe. Youtube adopta una nova dimensió la qual és més pròpia de la televisió, que està influït per portals d'internet que ofereixen als usuaris tenir el seu propi canal de TV.

Amb un format de concert, programa de varietats i festa Youtube Live tindrà lloc el proper 22 de novembre a San Francisco i serà retransmés a milions de persones a través del propi portal. Amb la celebració de Youtube Live també s'obre una etapa en organització d'esdeveniments per a que hi assisteixi l'àmplia comunitat que forma Youtube.

Crec que és una prova crucial per a Youtube, ja que Yahoo! va intentar desenvolupar la mateixa idea però els resultats obtinguts van ser decepcionants. No obstant, la comunitat Youtube és molt més àmplia i compta amb el suport del gegant Google. Realment crec que podria ser una plataforma interessant ja que d'alguna manera són actes impulsats i realitzats per la pròpia comunitat, dirigits a la comunitat en general.

1 comentario:

Laia dijo...

el dia 22 és demà, ja veurem com se'n surten